Anident, Lamminpääntie 41, 02880 VEIKKOLA • puh: 09-256 5430, GSM: 0500-100714 • anident@anident.fi
Aukioloajat: ma-to 08-20, pe 08-19

Henkilökunta

Eläinlääkärit

Helena Kuntsi

Helena Kuntsi
ELL, Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, Diplomate of European Veterinary Dental College (DEVDC), Dipomate of American Veterinary Dental College (DAVDC)

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 1991. Muutaman praktiikkavuoden jälkeen aloitin systemaattisen eläinhammaslääketieteen opiskelun ja suoritin ensin vuosina 1995-1998 jatko-opintoja Euroopassa (ESAVS eli European School of Advanced Veterinary Studies) ja heti sen jälkeen, vuosina 1999-2001, virallisen eläinhammaslääketieteen erikoistumiskoulutuksen (residency) Yhdysvalloissa, Kalifornian yliopistossa.

Vuonna 2004 suoritin amerikkalaisen hammaseläinlääketieteen erikoistumistutkinnon ja sain siten kansainvälisesti tunnustetun erikoistumistittelin: Diplomate of American Veterinary Dental College (AVDC). Myöhemmin samana vuonna sain vastaavan eurooppalaisen tittelin (Diplomate of European Veterinary Dental College) ja olen siten ensimmäinen suomalainen eläinlääkäri, joka on virallisesti erikoistunut eläinten hammashoitoihin sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa. 

Olen myös pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri. Vuosina 2004-2006 toimin kliinisenä opettajana ja erikoistumisohjaajana Kalifornian yliopistollisessa eläinsairaalassa ja palasin Suomeen ja Anidentiin kokopäiväiseksi praktikoksi kesällä 2006. Työssäni keskityn hammashoitoihin ja suukirurgiaan. Erityisenä intohimonani ovat juurihoidot sekä vaativampi leukakirurgia, kuten kasvainten poistot. Nautin asioiden tekemisestä ”viimeisen päälle” ja koen itseni onnekkaaksi, kun työni tuloksena on kivuton potilas ja tyytyväinen asiakas.

Luennoin aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla ja toimin luottamustehtävissä AVDC:ssä,  EVDC:ssä, VOHC:ssa (Veterinary Oral Health Council) sekä WVDC:ssä (World Veterinary Dental Council). Lisäksi toimin tieteellisenä tarkastajana JAVMA:ssa (Journal of American Veterinary Medical Association), JVD:ssä (Journal of Veterinary Denstistry) ja Suomen Eläinlääkärilehdessä.

Vapaa-aikanani harrastan maastoliikuntaa eri muodoissa luonnossa kahden iloisen borderterrierityttöjemme Vipin ja Wapun kanssa. Perheemme kissan virkaa hoitaa aikuisena meille muuttanut, iso poika ”Kisse”.

Niina Luotonen

Niina Luotonen
ELL, Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, Diplomate of American Veterinary Dental College (DAVDC), Diplomate of European Veterinary Dental College (DEVDC)

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2002. Valmistumisen jälkeen kiinnostuin intohimoisesti suu- ja hammassairauksista ja suoritin vuosina 2004-2006 hammaseläinlääketieteen jatko-opintoja Euroopassa (ESAVS eli European School of Advanced Veterinary Studies). Jo aiemmissa työpaikassani Kirsussa ja Yliopistollisessa eläinsairaalassa keskityin pääasiassa hammashoitoihin. Anidentissa olen työskennellyt vuodesta 2007 lähtien ja vuonna 2008 aloitin Helena Kuntsi-Vaattovaaran ohjauksessa residenssin eli virallisen erikoistumisen hammashoitoihin. Suoritin viimeisen osan hammaserikoistumistentistä maaliskuussa 2016 ja olen näin ollen ensimmäinen suomalainen eläinlääkäri, joka on saanut suoritettua hammasresidenssin kotimaassaan.

Hammasresidenssin ohessa suoritin pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäritutkinnon vuonna 2010.

Viralliset tittelini ovat näin ollen Eläinlääketieteen lisensiaatti, Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, Diplomate of American Veterinary Dental College ja Diplomate of European Veterinary Denal College.

Perheeseemme kuuluu aviomies ja kaksi kouluikäistä lasta sekä kaksi sileäkarvaistanoutajaa, Dusty ja Tomu.  Vapaa-aikani vietän lasten harrastusten parissa sekä liikkumalla aktiivisesti koirien kanssa ja kuntosalilla.

Ninni Höglund

Ninni Höglund
Eläinlääkäri

Paula Ritakari

Paula Ritakari
Eläinlääkäri

Muu henkilökunta

Hoitajat

Kaikki hoitajamme ovat tutkinnon suorittaneita tai koulutuksessa olevia pieneläinhoitajia. Osa-aikaisina avustajina toimii lisäksi joukko eläinlääketieteen opiskelijoita.

Asiakaspalvelu ja markkinointi


Ville Vaattovaara, Joanna Urjansson

Anident, Lamminpääntie 41, 02880 VEIKKOLA • puh: 09-256 5430, GSM: 0500-100714 • anident@anident.fi
Aukioloajat: ma-to 08-20, pe 08-19

© Anident 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®