Anident, Lamminpääntie 41, 02880 VEIKKOLA • puh: 09-256 5430, GSM: 0500-100714 • anident@anident.fi
Aukioloajat: ma-to 08-20, pe 08-16

Avoimet työpaikat

HAKUILMOITUS: RESIDENCY IN VETERINARY DENTISTRY

Anidentissa alkaa Europpalaisen Diplomate-erikoistumiskoulutus pieneläinten hammaseläinlääketieteessä  (EVDC) 1.1.2022

Hakijan tulee olla suorittanut JOKO vuoden kestävä internship TAI vähintään kaksi vuotta pieneläinpraktiikkaa valmistumisen jälkeen.
Vaatimuksena on sujuva suomen kielen taito ja vahva englanti.

Hakemuksia otetaan vastaan 30.6.2021 asti sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Koko hakemuspaketti tulee lähettää yhdessä sähköpostissa ja siihen tulee sisältyä seuraavat osiot:

  • Curriculum vitae
  • Letter of intent, motivaatiokirje
  • Suositukset kahdelta kollegalta

Kaikki tiedostot nimetään hakijan nimellä seuraavasti:

Meikäläinen_Maija_CV
Meikäläinen_Maija_Letter_of_Intent
Meiläkäinen Maija_Suosituskirje_Suosittelijan sukumini


Lisätietoja:

Hakijan tulee olla suorittanut vähintään Fennovetin Perushammaskurssi tai vastaava, esim. Accesia 1 tai ESAVS 1 ja osata rutiinisti ottaa hammasröntgenkuvat, tehdä hammastarkastus ja kirurgiset peruspoistot.

Lisäksi vaaditaan, että hakija käy tutustumassa klinikan toimintaan ja samalla esittäytymässä työn ohessa noin viikon ajan – ei tarvitse olla viikkoa yhtäjaksoisesti, vaan voi käydä esim. yhtenä päivänä viikossa.

Residenssi vaatii tiukkaa sitoutumista ohjelmaan puolin ja toisin ja siksi hyvä ”match” on tärkeä. Anidentin intressissä on saada töihin kolmas diplomate, ja siksi ohjelmaan kuuluu sitoutuminen työskentelemään Anidentissa vähintään saman aikaa kuin koulutus on kestänyt.

Anidentin tavoitteena on tietenkin pysyä ylivertaisen houkuttelevana työpaikkana Diplomate-tutkinnon suorittamisen jälkeenkin, mitä tulee potilastapausten kirjoon ja vaativuuteen, laitteistoon, materiaaleihin sekä palkkatasoon ja tietenkin myös ammatilliseen yhteisöllisyyteen.

Jos olet todella motivoitunut kehittymään hammashoidoissa ja suukirurgiassa, niin tässä siihen on loistava mahdollisuus! Mieti toki tarkkaan, oletko valmis sitoutumaan koulutukseen – useimmat eivät samaan aikaan tee mitään muuta ”elämää suurempaa”, esimerkiksi tavoitteellista harrastusta tms. ”siinä sivussa”. Palkkio tutkinnon suorittamisen jälkeen on kyllä kaiken vaivan väärti ja alku mielenkiintoiselle ja antoisalle urapolulle!

Helena Kuntsi
ELL, Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri
Diplomate  EVDC, Diplomate AVDC
EBVS® Veterinary Specialist in Dentistry
Vastaava eläinlääkäri, TJ
Anident Oy
Lamminpääntie 41, 02880 Veikkola
+358-500-100714, +358-9-2565430
www.anident.fi; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

-----

 

Olemme yrityksenä keskisuuri emmekä pyri valtavaan laajentumiseen, mutta ajoittain meillä avautuu avoimia työpaikkoja eläinlääkäreille, hoitajille, avustajille, välinehuoltajille ja asiakaspalveluun.
Ilmoitamme avoimista työpaikoista Facebook-sivuillamme.

Vaikka meillä ei juuri nyt olisi avointa paikkaa tai sopivaa työtehtävää tarjolla, voit laittaa avoimen hakemuksen sähköpostitse suoraan Helena Kuntsille osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Anident on Suomen ainut hammashoitoihin erikoistunut pieneläinklinikka. Työmme koostuu pääasiassa lähetepotilaiden vaativammista hammashoidoista (juurihoidot, oikomiset) sekä suu-/leukakirurgiasta (vaativat hampaiden poistot, leukamurtumat, suukasvaimet) sekä  lähiseudun lemmikkien yleispraktiikasta.

 

Vuonna 2015 rakennetut toimitilamme ovat ihanat ja toimivat! Täydellisen hammashoitovarustuksen lisäksi Anidentissa on CBCT-laite (cone beam CT), steriili leikkaussali, normiröntgen (digi-) sekä talon sisäinen peruslaboratorio. Työkaverit ovat erittäin osaavia ja mukavia. Suoraan klinikalta avautuu reitti Nuuksion upeisiin maastoihin.

Työ on Anidentissa vaativaa ja kivaa. Työpaikan sisäinen koulutus on hyvin organisoitua ja työehdot reilut; alkupalkka pätevyyden mukaan ja palkan kehitys talon sisäisen suunnitelman mukaan kokemuksen karttuessa.

Jos sisäinen motivaatiosi on kunnossa ja olet valmis omaksumaan uusia asioita ja täysin savuton, voit olla sopiva henkilö tiimiimme.

Anident, Lamminpääntie 41, 02880 VEIKKOLA • puh: 09-256 5430, GSM: 0500-100714 • anident@anident.fi
Aukioloajat: ma-to 08-20, pe 08-16

© Anident 2021. All rights reserved. Site by Aidia.